kolmapäev, 9. november 2016

MARDISANDID KÄIVAD RINGI!

 Kuna täna 9.11 on Mardilaupäev jooksid ka Öökullid Marti. Jooksmas käisime kolmes rühmas: Pääsukestes, Jänkudes ja Mesikäppades. 

Meie vägevad mardid laulsid muidugi ukse taga mardipäeva laulu, et meid sisse lastaks. Tutvustasime teistele lastele, kes me oleme, kust me tuleme, millised on mardipäeva kombed ehk mida siis tehakse, millised tööd tuleks lõpetada ja mida sel tähtpäeval süüakse. Mardi isa andis teistele lastele vitsaga tervist ning muidugi toovad mardid ju ka viljaõnne. Seega puistasime ka vilja nendesse rühmadesse, et õnne ikka kõvasti oleks. 
Siis aga laulsime veel laulu "Käes on sügiskuu" esitasime teistele mõned mõistatused, tantsisime üheskoos tantsu "Me lähme rukkist lõikama", jagasime teistele palju erinevaid õnnesid ning lõpetuseks soovisime pererahvale kõike head.







 Pererahvas kostitas meid ka käige hea ja paremaga.







Öökullid rõõmustasid väga oma saagi üle! Selle eest täname armsaid Pääsukesi, Jänkusid ja Mesikäppasid, aitäh teile!







Kuna me teistele jagasime igasuguseid õnnesid, soovisime neid ka ise saada. Seega tegime ka ise ühe õnne ringi veel. Õnnesid oli palju, vilja-, karja-, lugemis-, raha-, kommi-, pere-, sõbra- ja naljaõnne. 








Kuna Öökullid oli martidena ikka väga tublid, siis sai iga laps endale kingituseks Öökulli helkuri. Nende eest tahaksimegi tänada armsa Keni ema, suur aitäh!!






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar